FAQ voor de stamgast

Kan ik mijn T-shirt terugsturen als ik hem niet leuk vind?
Helaas kan dat niet. We benadrukken dat je een donatie doet. Daar krijg je, als bedankje, een T-shirt voor. Je koopt dus geen T-shirt. 

Er zit een productiefout in mijn T-shirt. Kan ik een nieuwe krijgen?
Ondanks dat wij de T-shirts met heel veel zorg bedrukken, kan het gebeuren dat er toch een fout in jouw T-shirt zit. Zoals een hele scheve bedrukking of een dichtgenaaide mouw. Stuur dan een mail naar gedoe@coronasucks.nl. Doe daar wat foto’s bij van de onregelmatigheden. Wij nemen dan zsm contact met je op.

Wanneer kan ik mijn T-shirt verwachten?
We beginnen met bedrukken aan het einde van de campagne. Dan proberen we binnen twee weken het T-shirt bij je te bezorgen, maar liefst sneller, natuurlijk. Als de horecabaas gekozen heeft om zelf de distributie te doen, durven we niet te zeggen wanneer dit plaatsvindt. Maar ook in dit geval zorgen wij dat de T-shirts binnen 2 weken bij de horeca-onderneming zijn.

Ik woon in een ander land dan in Nederland. Kan ik een donatie doen en een T-shirt bestellen?
Wij verzenden de T-shirts alleen binnen Nederland.

Wat doen jullie met mijn adresgegevens?
Zoals in onze privacyvoorwaarden te lezen is, gebruiken we jouw gegevens alleen om te zorgen dat het T-shirt bij je aankomt.

Ik wil graag namens iemand anders een campagne opstarten. Kan dat?
Dat kan, zolang je aan het einde van jouw campagne maar een factuur kan sturen. Als je geen BTW nummer hebt of kan regelen,  kunnen wij helaas niets overmaken.

Kan ik voor iemand anders een T-shirt bestellen?
Tuurlijk. Leuk ook. En ja, dat kan. Vul bij het adres de contactgegevens in van de persoon die je met het T-shirt wil verrassen, dan regelen wij de rest.

Hoe vallen de T-shirts?
Ze vallen als unisex. Dat betekent voor heren dat ie redelijk in de maat zit, maar voor de dames valt ie een beetje groter. Die raden we eigenlijk aan een maatje kleiner te nemen dan normaal. Check de foto hieronder voor een idee.