Wie is Corona Sucks

Dat Corona Sucks een initiatief van Textieldrukkerij Amsterdam is zal niet verbazen. Zowel Petra als Oene kiezen altijd hun eigen weg en maken van een probleem een uitdaging die ze graag met én voor hun klanten oplossen. Voor de Corona-crisis werkten ze aan mooie projecten waarbij ze te gekke T-shirts en ander textiel bedrukten voor festivals, sport- en bedrijfsevenementen. Met de huidige maatregelen is dit allemaal weggevallen en wordt er nog geen 20% van de capaciteit gebruikt.

Afwachten past niet bij Petra en Oene dus zijn ze op zoek gegaan naar mogelijkheden en die hebben ze gevonden in Corona Sucks! Voor hun een manier om op een positieve manier ondersteuning te bieden aan de horeca, de leveranciers, de drukkerij en natuurlijk ook om Textieldrukkerij Amsterdam staande te houden.

Corona Sucks Petra

Petra

Dit is Petra, ooit afgestudeerd aan de dansacademie . Inmiddels kan zij jou alles vertellen over bedrukken, sublimeren of zeefdrukken. Met oog voor details en een bak positiviteit is het logisch dat ze als mede-oprichter nog steeds de beste plek op kantoor heeft!

Corona Sucks Oene

Oene

Dit is Oene, van origine producer en sinds 2009 mede-oprichter van Textieldrukkerij-Amsterdam. Je herkent hem aan zijn enthousiasme, creativiteit en eindeloze stroom aan toffe ideeën waaronder Corona Sucks

Rafiki en Dibbes

Trouw, loyaal én meestal moe. De beste beschrijving van dit vrolijke duo. Dagelijks stappen zij bij Oene en Petra in de auto om samen met hun de dag op kantoor door te brengen.