Omarm Blije Meisjes

Omarm Blije Meisjes

24,95

Koop nu het unieke T-shirt van Blije Meisjes!

Categorie:

Verkocht: 288

Beschrijving

Omarm Blije Meisjes!

Dé vintagewinkel van Harderwijk voert actie om te blijven zitten in het leukste, kortste straatje van Nederland. Blije Meisjes staat voor liefde voor jezelf, liefde voor elkaar en liefde voor de aarde. Helaas komt Blije Meisjes niet in aanmerking voor de steunmaatregelenen van de overheid, omdat die geen maatwerk kan bieden. De hoge kosten lopen wel door en er moeten andere mogelijkheden tot inkomsten gezocht worden. Daarom heeft Blije Meisjes een t-shirt campagne vol liefde bedacht: “Omarm Blije Meisjes”.

Februari is een koude, pittige maand, maar Februari is ook de maand van de Liefde! Juist nu we die liefde zo nodig hebben zijn mogelijkheden tot liefde geven beperkt. Nederland wil weer omarmt worden maar helaas kan dit nog niet. Door de aanschaf van dit t-shirt geef je aan dat je er weer klaar voor bent. Klaar om te knuffelen. Al is het maar door dit t-shirt te dragen, geef je een denkbeeldige knuffel aan één ieder die daarvoor open staat en zeker aan Blije Meisjes.

Deel deze liefde, volg ons op social media en laat je mooie shirt aan de wereld zien! Daar worden wij blij van. Instagram @blije.meisjes, Facebook Blije Meisjes of www.blijemeisjes.com

Dank en een blije groet namens het Blije Meisjes-team 🙂

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omarm Blije Meisjes” te beoordelen