Corona Sucks big time. Gelukkig hebben wij iets bedacht om de (financiële) ellende te verzachten. En daarnaast een mooie manier om in contact te staan met je gasten.

Hoe werkt het

Het principe van Corona Sucks is dat je T-shirts promoot via jouw (sociale) netwerk en dat je daar een aantrekkelijke meevaller aan over houdt. Daarvoor hoef je niet veel te doen. Wij regelen een productpagina, het ontwerp, de bedrukking van de T-shirts, het verzenden en ga zo nog maar even door.

Wat verwachten we van jou?

  1. Het aanmeldformulier invullen zodat wij de informatie krijgen die wij nodig hebben om jouw T-shirt te ontwerpen en online te zetten.
  2. Promoot je persoonlijke productpagina gedurende 7 dagen via jouw sociale netwerken, nieuwsbrieven, spandoeken en alles wat maar werkt om zoveel mogelijk gasten te bereiken.
  3. Aan het einde van de campagne krijg je van ons het exacte eindbedrag door. Voor dat bedrag stuur je ons een factuur die wij binnen een week aan je overmaken.

Wat doen wij dan voor jou:

  • We ontwerpen je T-shirt volgens jouw wensen. Helaas zijn er een paar ontwerp-regeltjes, maar die zijn allemaal bedoelt om de kosten voor de T-shirts zo laag mogelijk te houden.
  • We zorgen ervoor dat je T-shirt op een gepersonaliseerde pagina komt te staan. We hebben er daarbij alles aan gedaan om de website zo stabiel mogelijk te maken zodat iedereen tegelijk kan bestellen. Naast de productgerelateerde zaken staat hier ook een teller. Zo kan je altijd zien hoeveel blije stamgasten er al zijn.
  • We zorgen dat je (voorbeeld)teksten en foto’s krijgt die je kunt gebruiken om je T-shirt zo goed mogelijk te promoten. Deze informatie kan je gebruiken, maar dat hoeft natuurlijk niet.
  • Aan het einde van je campagne produceren we alle T-shirts en verzenden we zo snel mogelijk. Onze intentie is om iedereen binnen twee weken in het T-shirt te laten lopen.

Wat hou je er aan over:
Hiernaast zie je in het shirt hoe de procentuele verdeling is als er 100 stamgasten een T-shirt bestellen. De 21% BTW hebben we hierin niet meegenomen. 

Zoals je ziet gaat meer dan de helft naar jou. In het andere deel zitten de kosten voor het T-shirt, de bedrukking, verzending en Corona Sucks.

Nu is het zo dat de kostprijs per T-shirt lager wordt als er meer T-shirts worden besteld. Dus  niet alleen het totaalbedrag, maar ook het percentage gaat omhoog. Dat maakt het dus dubbel interessant om zoveel mogelijk stamgasten te bereiken.

Als je besluit een campagne te starten, krijg je van ons een tabel met een duidelijk overzicht van de opbrengst.

Ter illustratie bij de verkoop van:
50 T-shirts, gaat 39% naar jou.
100 T-shirts, gaat 51% naar jou.
500 T-shirts, gaat er zelfs ruim 61% naar jou.